Pogrebno poduzeće Nikolić

Pogrebno poduzeće NIKOLIĆ  utemeljeno je 1983. godine u Imotskom. Naša djelatnost je pružanje kompletnih usluga u slučaju smrti, kako bi ožalošćenim strankama pomogli da se od svojih najmilijih oproste na dostojanstven i primjeren način.
Dugogodišnjom tradicijom i predanošću, svoje usluge obavljamo na kvalitetan i prepoznatljiv način, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.
Svojom poslovnom odgovornošću, te stalnim ulaganjem u poboljšanje usluga i ponude, gradimo ugled i povjerenje. Tradicija u ovom poslu znači povjerenje stečeno kroz uporan rad i zadovoljstvo rodbine našim uslugama.

U NAJTEŽIM TRENUCIMA PREUZIMAMO SVE OBVEZE VEZANE ZA ORGANIZACIJU I DOSTOJANSTVEN POSLJEDNJI ISPRAĆAJ POKOJNE OSOBE

Savjetujemo Vas i organiziramo ceremoniju sprovoda (ispraćaja), pokopa i odavanje počasti preminulima na zahtjev rodbine preminulog, a u skladu s religioznim i kulturnim običajima te posljednjim željama pokojnika. Pritom surađujemo s naručiteljem pogreba koji je redovito član uže pokojnikove obitelji. Razgovorom se određuju sve važne pojedinosti, kako bi pružanje pogrebne usluge bilo cjelovito i uz minimalno ometanje rodbine u njezinom žalovanju.

UKOLIKO NISTE U MOGUĆNOSTI DOĆI DO NAS, MI ĆEMO U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU DOĆI NA VAŠU ADRESU, KAKO BISMO UGOVORILI USLUGE KOJE VI ODABERETE IZ NAŠE ŠIROKE PONUDE